10 Haziran 2016 Cuma

teknik konulara girmeden canlı maç izle

Birçok Fransız halkı için, 1990'ların zor yıllardı. "En büyük sorun, genç nesil için, benim kuşağım, entegrasyon artık iyi değildi," Fransız futbol yazarı Canlı Maç izle Julien Laurens diyor.

"Bizim babalar işleri vardı ama biz gelecekte bizim için düzenlenen emin değildi. bir anlamda 'Ne sonraki yapacağız?' oldu Okula gittim ve okul sizin için değildi çünkü zaten bir başarısızlık oldu. Bir iş görüşmesi için gitti ve kötü bir alandan geldi maç izle çünkü sizin için hiçbir iş yoktu. gelecek bir göçmen olduğunu, özellikle gerçekten kasvetli görünüyordu. "


yurtseverliğin bir eksikliği vardı. Ne ailen yerde İspanya, Senegal, Mali, İtalya, Doğu Avrupa, gelen zaman Fransız olmak nedir? "

göçmen kökenli birçok oyuncu ile 1998 Fransa maç yayınları ekibi, bariz bir sembolik kontrpuan sunulan, ama onlar iyi yapmak için beklenen değildi. Onlar dünyanın 18. sırada idi, Rusya'ya turnuva öncesi dostu kaybetti, İsveç ve Fas karşı çizer kazınarak almıştı.

Kamuoyu yöneticisi Aime Jacquet, dar Cezayir Savaşı dağıtım kaçan 56 yaşındaki eski asker şiddetle karşı olduğunu, ama yine de kuşatma zihniyetinin askeri metaforu kullanılır ve varil aşağı bakıyordu.