10 Haziran 2016 Cuma

Bedavadan maç yayınlarını izle

Paris, büyükşehir sinizm şehir, milli takım ile Canlı Maç izle ilgili şüphecilik merkezi olduğunu, bu yüzden karar Marsilya Fransa'nın ilk maçı sahneye alındı. daha olumlu bir kalabalık önünde, Jacquet tarafı Güney Afrika 3-0 yendi.

defans Laurent Blanc tarafından bir hedef son 16 yılında Paraguay mağlup önce Suudi Arabistan ve Danimarka üzerinde daha fazla zaferler, eleme aşamaları kendi geçit sağlamıştır.

Çeyrek final üç kez dünya şampiyonu İtalya ile maç izle bir nervy çatışma oldu. 120 golsüz dakika sonra, Fransa 4-3 atışları penaltı kazandı.

"Bu dönüm noktası oldu," Laurens diyor. "Aniden insanlar kendilerini, takım ancak kendi ülkesinde değil, sadece inanmaya başladılar. ülke gerçekten birleşmiş ve bir daha hiçbir fark yoktu gibiydi; lüks insanlar ve yoksul insanların, orta sınıf ve işçi sınıfı. ancak bir köy vardı yerlerde, insanlar sokaklarda [kutluyor] idi. "


Sanki, bu takım ülkemizi tanımlar oldu. Senin ve maç yayınları benim gibi farklı ülkelerden gelen konum. Bu hepimizin, bize "dedi.

Hatta Clairefontaine de dış dünyadan yalıtılmış kadro, onlar olağanüstü bir şeyin parçası olduğunu fark etmeye başladı.

"Biz ne olup bittiğini görebiliyordu," online maç izle Thierry Henry, ülkesinin önde gelen golcü olma yolunda gider Fransız Karayip mirasın sonra 20 yaşındaki kanat oyuncusu hatırlar.

"Ben gerçekten aşağı Fransız halkının takımla ilgili olabilir oldu oldu ne düşünüyorsunuz. Çünkü vardı ve ne olursa olsun arka plan kim ekibi ile farklı varlıktan, bu takımda kendini görebiliyordu. Bu inanılmaz bir duyguydu. "

Brezilya: Croatia Fransa'nın yolunda sadece bir engel bırakarak, yarı finalde 2-1 dövüldü. Dan underdogs vardı: Brezilya şampiyonlar ve dünyanın bir numaralı sıralarda takım vardı.

Tek bir hayatın yörünge flaşlar ve tarihin ön bedava maç izle sayfalarında çarpıştığı zaman belli bir kuşağın en Fransız halkına 1998 Final hayatlarını, bu ender birinde bir andı kalır.

"Ben onlar o gün nerede Fransa'da herkes hatırlar düşünüyorum," Vincent Duluc, finaline katılan L'Equipe, bir futbol yazarı diyor.