10 Haziran 2016 Cuma

Canlı Maç Yayınları İzle

Cuma akşamı, 2015 13 Kasım, iki erkek Stade de France iş canlı maç izle için yola çıktık. ne Fransa'da doğmuş olmasına rağmen, her iki ülkenin futbol takımı hayranları vardı ve hepsi modern, kültürlü Fransa hakkında iyi oldu temsil eden bir kutsal yer olarak ulusal stadyum kabul.

onu biliyordu ve ona ismiyle talep Fransa hayranları bir grup - manuel Colaco Dias, Portekiz doğumlu şoför, akşamın erken saatlerinde yaptığı yolcu aldı. Onlar oyuna uzun sürücü futbol hakkında knowledgeably sohbet onun güler online maç izle yüzlü bir şekilde ve alışkanlık sevdim. O Stade de France defalarca yolculuk yapmıştı.

güvenlik görevlisi Salim Toorabally için, stadyumda ilk kez oldu. Bu tutuşturulmuş o 1990'larda memleketi Mauritius palmiyeli kıyıları gitmeden önce o bilinen hiç acı soğuk akşam tür, ama Fransızca ve Almanca taraftarları arasında bedava maç izle dostça rekabet ve boyalı yüzleri çocuklara gülen görme oldu onun içinde bir sıcak kızdırma. termal giyim kalın bir koza sayesinde, o loş onun telefonun titreşimli kayıtlı. Cebinde bir eldivenli elini sızdılar. Bu yza, onun 15 yaşındaki kızı bir metin oldu.

"Baba," denildi. "Bu akşam dikkatli olun. Ben olabilirdi kötü bir duygu bir şey var. "