11 Haziran 2016 Cumartesi

Bir maç 90 Dakikadır canlı izleyin

Bir maç - futbol 90 dakikalık bir oyunda birbirlerine karşı bir adım oynayan iki takım - futbolculara bir maç, bir hakem oyun alanı - canlı maç izle oyuncu kurallara uygun olduğundan emin kılar kişi. Normalde siyah gömlek ve şort giyer ve bir düdük bir linesman (hakem yardımcısı) vardır - asıl görevi ne zaman bir oyuncu gereken bir oyuncu ofsayt olduğu top oyun dışına gitti bayrağı, ya da göstermek için kişiye kale çizgisinden çıkardı topu durdurmak zorunda gol oyuncu - bir köşede bir kaleci almak. açık oyun sırasında bir defans topu işlemek için izin verilen tek oyuncu - puanlama hedefleri diğer ekip engellemeye çalıştığı futbol takımının bir parçası olarak oynayan bir oyuncu, örneğin Kolo Touré bir savunucusudur ve Arsenal ve Fildişi Sahili için savunma bir orta saha oynayan - sahada (ya da orta) orta kısmında ağırlıklı oynayan maç izle bir oyuncu, örneğin Michael Essien bir orta saha ve Chelsea ve Gana için orta sahada bir saldırganın çalış - aynı zamanda ileri denir; kimin görevi o gol bir oyuncu, örneğin Samuel Eto'o, bir saldırganın ve Barcelona ve Kamerun bir kaptan için saldırı çalış - sahada başka bir takım arkadaşı yerini almaya hazır bankta oturur bir oyuncu - bir ekibin başındadır oyuncu, aynı zamanda kaptan yerine çağırdı. Ayrıca, örneğin bir fiil olarak kullanılabilir Yöneticisi onun saldırgan ile mutlu değildi ve 60 dakika yöneticisi sonra onu ikame edilmiş - bir takım sorumlu kişi ve eğitim, yeni oyuncular ve transferler sorumlu değildir. Kurallara aykırı - örneğin, Alex Ferguson, Manchester United faul yöneticisidir. Bir oyuncu başka bir oyuncuya başladı Örneğin, bir faul rezervasyon - ciddi faul hakem tarafından bir oyuncuya gösterilen sarı kart gördü. Oyunun noktası hakem son düdüğü çalıyor ve maç yayınları maç bittiğinde - İki sarı veya sarı kartlar kırmızı kart ya da gönderme-off tam zamanlı sonuçlanır. Normalde 90 dakika ve herhangi bir ilave yaralanma veya uzatma dakikalarında uzatma süresi sonrası - da uzatma dakikalarında denilen, yarı zamanlı ya da tam zamanlı olarak, normal oyun süresi sonunda tutanakların ekledi. Tamamen hakemin takdirine ve normalde kenar çizgisi (ya da kale çizgisi) ekstra zaman bir görevli tarafından gösterilen - maç tam zamanlı hiçbir kazananı varsa, ekstra zaman 2 x 15 dakika ofsayt bazı yarışmalarda çalınabilir - bir oyuncu oyun kuralları ile izin verilmeyen bir pozisyonda, yani bir hücum oyuncusu top kaleci dışında son defans daha kendisine geçirilen anda rakip takımın kale çizgisinin yakın olduğunda

10 Haziran 2016 Cuma

Canlı maç yayınları

Canlı olarak tüm maçları izleyebilirsiniz.
http://www.direkmacizle.com


Canlı Maç İzle - Direkmacizle.com





http://www.direkmacizle.com


Canlı Maç İzle - Direkmacizle.com





http://www.direkmacizle.com


Canlı Maç Yayınları İzle









Canlı maç izlemek için en doğru adres www.Direkmacizle.com

Bedavadan maç yayınlarını izle

Paris, büyükşehir sinizm şehir, milli takım ile Canlı Maç izle ilgili şüphecilik merkezi olduğunu, bu yüzden karar Marsilya Fransa'nın ilk maçı sahneye alındı. daha olumlu bir kalabalık önünde, Jacquet tarafı Güney Afrika 3-0 yendi.

defans Laurent Blanc tarafından bir hedef son 16 yılında Paraguay mağlup önce Suudi Arabistan ve Danimarka üzerinde daha fazla zaferler, eleme aşamaları kendi geçit sağlamıştır.

Çeyrek final üç kez dünya şampiyonu İtalya ile maç izle bir nervy çatışma oldu. 120 golsüz dakika sonra, Fransa 4-3 atışları penaltı kazandı.

"Bu dönüm noktası oldu," Laurens diyor. "Aniden insanlar kendilerini, takım ancak kendi ülkesinde değil, sadece inanmaya başladılar. ülke gerçekten birleşmiş ve bir daha hiçbir fark yoktu gibiydi; lüks insanlar ve yoksul insanların, orta sınıf ve işçi sınıfı. ancak bir köy vardı yerlerde, insanlar sokaklarda [kutluyor] idi. "


Sanki, bu takım ülkemizi tanımlar oldu. Senin ve maç yayınları benim gibi farklı ülkelerden gelen konum. Bu hepimizin, bize "dedi.

Hatta Clairefontaine de dış dünyadan yalıtılmış kadro, onlar olağanüstü bir şeyin parçası olduğunu fark etmeye başladı.

"Biz ne olup bittiğini görebiliyordu," online maç izle Thierry Henry, ülkesinin önde gelen golcü olma yolunda gider Fransız Karayip mirasın sonra 20 yaşındaki kanat oyuncusu hatırlar.

"Ben gerçekten aşağı Fransız halkının takımla ilgili olabilir oldu oldu ne düşünüyorsunuz. Çünkü vardı ve ne olursa olsun arka plan kim ekibi ile farklı varlıktan, bu takımda kendini görebiliyordu. Bu inanılmaz bir duyguydu. "

Brezilya: Croatia Fransa'nın yolunda sadece bir engel bırakarak, yarı finalde 2-1 dövüldü. Dan underdogs vardı: Brezilya şampiyonlar ve dünyanın bir numaralı sıralarda takım vardı.

Tek bir hayatın yörünge flaşlar ve tarihin ön bedava maç izle sayfalarında çarpıştığı zaman belli bir kuşağın en Fransız halkına 1998 Final hayatlarını, bu ender birinde bir andı kalır.

"Ben onlar o gün nerede Fransa'da herkes hatırlar düşünüyorum," Vincent Duluc, finaline katılan L'Equipe, bir futbol yazarı diyor.

Teknik Canlı Maç İzle

Bu Jean-Marie Le Pen, aşırı sağcı Front National partisinin lideri, "yapay" ve "gerçek bir Fransız ekip" olarak çok ırklı Bleus kınadı bu karamsar canlı maç izle fonunda oldu. Onlar Dünya Kupası kupa daha uzun süre mücadele etti açıktı.

Gün ilk maçı öncesi, Jacquet, Clairefontaine kendi eğitim kampında Paris sadece güney-batı adamlarını topladı. "Ben bize bu arada olmak istiyoruz," diye futbol dergisi FourFourTwo göre, dedi. "Ne olacak bu yüzden önemlidir - Ben tam olarak henüz fark sanmıyorum."

teknik konulara girmeden canlı maç izle

Birçok Fransız halkı için, 1990'ların zor yıllardı. "En büyük sorun, genç nesil için, benim kuşağım, entegrasyon artık iyi değildi," Fransız futbol yazarı Canlı Maç izle Julien Laurens diyor.

"Bizim babalar işleri vardı ama biz gelecekte bizim için düzenlenen emin değildi. bir anlamda 'Ne sonraki yapacağız?' oldu Okula gittim ve okul sizin için değildi çünkü zaten bir başarısızlık oldu. Bir iş görüşmesi için gitti ve kötü bir alandan geldi maç izle çünkü sizin için hiçbir iş yoktu. gelecek bir göçmen olduğunu, özellikle gerçekten kasvetli görünüyordu. "


yurtseverliğin bir eksikliği vardı. Ne ailen yerde İspanya, Senegal, Mali, İtalya, Doğu Avrupa, gelen zaman Fransız olmak nedir? "

göçmen kökenli birçok oyuncu ile 1998 Fransa maç yayınları ekibi, bariz bir sembolik kontrpuan sunulan, ama onlar iyi yapmak için beklenen değildi. Onlar dünyanın 18. sırada idi, Rusya'ya turnuva öncesi dostu kaybetti, İsveç ve Fas karşı çizer kazınarak almıştı.

Kamuoyu yöneticisi Aime Jacquet, dar Cezayir Savaşı dağıtım kaçan 56 yaşındaki eski asker şiddetle karşı olduğunu, ama yine de kuşatma zihniyetinin askeri metaforu kullanılır ve varil aşağı bakıyordu.

Canlı canlı maç yayınları izle

işsizlik, yoksulluk ve ırksal gerilim ile eşanlamlı kaotik, yoksul banliyölerinde: İş Mayıs 1995'te seçilen ilçe Saint-Denis, Paris'in azılı Banliyölerdeki canlı maç izle biriydi, Stade de France, 1998 Dünya Kupası için amiral gemisi mekan başladı.

Smail Zidane, parlak Fransız futbolcu Zinedine babası, 1950'li yıllarda Fransa'ya geldiğinde stadyumun gelecek sitesinden sadece kilometre Saint-Denis bir inşaat şantiyesinde çalışan ve yeterince yoktu çünkü orada çok maç yayınları uyudu kiralık para.

O tuğla ve kirişler arasında yatarken, o pek aynı toprak üzerinde, dört yıl sonra, oğlu bir ulusal kahraman olarak feted olacağını hayal olabilirdi.

Canlı Maç Yayınları İzle

Cuma akşamı, 2015 13 Kasım, iki erkek Stade de France iş canlı maç izle için yola çıktık. ne Fransa'da doğmuş olmasına rağmen, her iki ülkenin futbol takımı hayranları vardı ve hepsi modern, kültürlü Fransa hakkında iyi oldu temsil eden bir kutsal yer olarak ulusal stadyum kabul.

onu biliyordu ve ona ismiyle talep Fransa hayranları bir grup - manuel Colaco Dias, Portekiz doğumlu şoför, akşamın erken saatlerinde yaptığı yolcu aldı. Onlar oyuna uzun sürücü futbol hakkında knowledgeably sohbet onun güler online maç izle yüzlü bir şekilde ve alışkanlık sevdim. O Stade de France defalarca yolculuk yapmıştı.

güvenlik görevlisi Salim Toorabally için, stadyumda ilk kez oldu. Bu tutuşturulmuş o 1990'larda memleketi Mauritius palmiyeli kıyıları gitmeden önce o bilinen hiç acı soğuk akşam tür, ama Fransızca ve Almanca taraftarları arasında bedava maç izle dostça rekabet ve boyalı yüzleri çocuklara gülen görme oldu onun içinde bir sıcak kızdırma. termal giyim kalın bir koza sayesinde, o loş onun telefonun titreşimli kayıtlı. Cebinde bir eldivenli elini sızdılar. Bu yza, onun 15 yaşındaki kızı bir metin oldu.

"Baba," denildi. "Bu akşam dikkatli olun. Ben olabilirdi kötü bir duygu bir şey var. "