22 Ağustos 2016 Pazartesi

halı saha forması


Kesin kaydını tamamladıktan sonra www.nikehalisahaligi.com'daki duyuruları takip et. Takım sayfanı görüntüle, 1 Mayıs'ta fikstür açıklanana kadar ilk maçın hazırlıklarını tamamla, o sahada sende ol.

Kullanım Kuralları Maç yapmak halı saha forması isteyen takımlar 2 (iki) gün öncesinden dilekçe (www.ituspor.itu.edu.tr adresinde yer almaktadır) ve dekont ile Beden Eğitimi Bölüm Başkanlığı'na müracaatta bulunurlar. Pazartesi maçları için müracaat Cuma gününden yapılır. Tesis Kullanım saatleri Beden Eğitimi Bölüm Başkanlığı'nın belirttiği saatler çerçevesinde olmaktadır. Her rezervasyon bir saatlik kullanımlar için olup, iptaller 1 (bir) gün öncesinden sorumlu kişiye bildirilmelidir. Halı Saha İTÜ öğrencileri, akademik, idari personel ve diğer kullanıcıların kullanımına açıktır. Tüm kullanıcıların spora başlamadan önce bir doktora danışmaları ve onay almaları tavsiye edilir. Herhangi bir ucuz forma çalışmada sorun yaratabilecek bir sağlık problemi olanların tesisten yararlanmadan önce görevli kişilere durumlarını bildirmeleri gerekmektedir. İTÜ Beden Eğitimi Bölümü, sportif bir faaliyetten dolayı yaşanacak sağlık problemlerinden sorumlu tutulamaz. Malzemeler (top, yelek) kimlik kartı karşılığı verilmektedir. Takımlar en az 15 forma yaptırma dakika önceden hazır olur ve kendilerine tahsis edilen soyunma odasında hazırlanırlar. Soyunma odası dışında giyinmek veya eşya bırakmak uygun değildir, soyunma odasında veya saha da çalınma ve kaybolma durumlarında sorumluluk kabul edilmez. Takımlar maça başlamadan önce dekontu görevliye teslim eder ve soyunma odası anahtarları kendilerinde kalır. Maç esnasında yüksek sesle ve küfürlü konuşmak uygun değildir. Aktivite boyunca uygun davranışlarda bulunulmalı ve forma tasarla görevli personelin uyarıları dikkate alınmalıdır. Saha içerisinde su dışında yiyecek içecek tüketilmesi yasaktır. Saha içerisinde sigara içmek kesinlikle yasaktır. Halı sahada çivili krampon giymek, spora uygun olmayan kıyafetle tesisleri kullanmak kesinlikle yasaktır. Kramponla sahaya girilmesi tavsiye edilmez, halı saha ayakkabıları ile maç yapılması tavsiye edilir. Maçta iki takımın renklerinin aynı olması durumunda yelek (ayrımlık) kimlik karşılığında verilir, verilen yelekler maç sonrası sayıyla geri alınır. Kullanıcılara ait her türlü özel eşyanın saha içinde bulundurulmaması gerekmektedir. Saha görevlisi tarafından size tahsis edilen kilitli odaların kullanılması önemle rica olunur. Soyunma odalarındaki kurallara lütfen uyunuz: Suyu açık bırakmamak, giderleri tıkayıcı maddeler atmamak vb. Maç sonrası giyindikten sonra oda anahtarını görevliye teslim ediniz. Odalarda ve tesisteki oluşacak arızalar son kullanan takımların sorululuğundadır. Malzemelere zarar verildiği takdirde malzemenin ücreti temin edilir. Demir başlara verilen zararlar için ise İTÜ disiplin yönetmeliği uygulanır. Kaybolan malzemeler ve bulunan eşyalar kayıp eşya bölümüne teslim edilir. Yukarıda açıklanan kurallar güvenliğiniz içindir. Her kullanıcı halı sahaya girdiğinde bu kurallara uymayı kabul etmiş sayılır. Yukarıda belirtilen kurallara uymayan takım ya da kişiler hakkında öğrenci disiplin yönetmeliği uygulanacaktır. Abonelerin abonelikleri iptal edilecektir.

Kesin kaydını tamamladıktan sonra www.nikehalisahaligi.com'daki duyuruları takip et. Takım sayfanı görüntüle, 30 EYLÜL'de fikstür açıklanana kadar ilk maçın hazırlıklarını tamamla, o sahada sende ol.



Netfırtına Seo Hizmetler Tel : 0212 909 35 14

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder