21 Mart 2016 Pazartesi

Galatasaray

Galatasaray

Galatasaray's most successful era came in late 1990s, when the club become the first and only Turkish football club  canlı izle  win a major UEFA competition. They were aided in this by one of Turkey's best generation of home grown Galatasaray who went on to finish third in the 2002 FIFA World Cup and played quarter finals of UEFA Euro 2000. Besides the talented players, visiting teams also disliked traveling into Ali Sami Yen Stadium which is literally called "Hell" by the supporters of Galatasaray due to the intimidating atmosphere provided by the Galatasaray derbisi including chants and riots in the crowds.

Galatasaray Spor Kulübü, also known as Galatasaray is a Turkish professional football club based on the European side of the city of Istanbul in Turkey. It is the association football branch of the larger Galatasaray Sports  canlı izle , itself a part of the Galatasaray maçı  Community Cooperation Committee which includes the prestigious Lycée de Galatasaray, where the football club was founded in October 1905 consisting entirely of students members.

Aziz Yıldırım ve Pereira sosyal medyayı salladıSpor Toto Süper Lig'in 26. haftasında oynanması planlanan Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin güvenlik gerekçesiyle ileri bir tarihe ertelenmesi sonrası, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın teknik direktör Vitor Pereira'ya yaptığı konuşma, sosyal medyada tartışmalara sebep oldu.21.3.2016Futbol

1992 yılında Türkiye ve Fransa arasında imzalanan milletlerarası anlaşmayla kurulmuş olan Galatasaray Üniversitesi, öğretim dili Fransızca olan bir devlet üniversitesidir. Galatasaray Üniversitesi ile Paris l Panthéon-Sorbonne Üniversitesi'nin başkanlığını yaptığı 31 Fransız yükseköğretim kurumundan oluşan bir konsorsiyum, Bilimsel İşbirliği Anlaşması çerçevesinde, kuruluşundan bu yana Üniversitemize öğretim alanında ve bilimsel Galatasaray maçı destek vermektedir. Galatasaray Üniversitesi, Erasmus Programı kapsamında başta Fransa olmak üzere Avrupa'nın birçok ülkesindeki saygın üniversitelerle işbirliği anlaşması imzalamıştır. Bu anlaşmalar çerçevesinde gerçekleşen Erasmus öğrenci hareketliliği, her yıl artan ivmeyle gelişmektedir.

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Galatasaray-Fenerbahçe maçının ertelenmesine ilişkin, "Maç ya seyircisiz oynanacaktı ya iptal edilecekti, tehir edilecekti. Dolayısıyla bu konuda ilgili bakanlıklar, ilgili istihbarat birimlerinin canlı izle sonra alınan bir karardır. Spor kulüplerinin de içinde bulunduğu bir kararla bu derbi müsabakası, tehir edilmiş oldu. Bunun üzerinden kimsenin Galatasaray maçı yapma hakkı olmadığını ifade etmek isterim." dedi.

İletişim Künye Reklam RSS Bize Ulaşın e-Posta Servisi Kurumsal Sahadan.com Tahminkolik.com Beygir.com Surveey.com Mobil iPhone Android Windows Phone Java Wap Tüm Hakkı Saklıdır 2002 Mackolik.com mackolik.com : Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı'nın resmi abonesidir . Bu sitedeki bazı resimler www.seskimphoto.com'dan lisanslı olarak yayınlanmaktadır. Bu site MACKOLİK A.Ş. tarafından kurulmuştur. Mackolik.com'da yer alan tüm sayısal veriler, iddaa maç kodları, iddaa oranları, iddaa programı, maç sonuçları, puan durumu, istatistik ve tahmin bilgileri sadece bilgilendirme amaçlıdır. Bilgilerin doğruluğunu ve Galatasaray maçı sağlamak için gereken gayret gösterilmektedir ancak bilgilerin doğruluğunun kontrolü kullanıcıların kendi sorumluluğundadır. Oluşabilecek hatalardan,  canlı izle  /manevi zararlardan Mackolik.com sorumlu tutulamaz

Türkiye İsveç maçı bu hafta nefesleri kesecek bir mücadeleye sahne olacak. EURO 2016 finali hazırlık maçlarının başlamasına çok az bir zaman kaldı. EURO 2016 ilk hazırlık maçında Türkiye evinde İsveç milli takımını ağırlayacak. Büyük bir heyecanla  canlı izle  karşılaşmada milli futbolcularımızın nasıl bir performans sergileyeceği merak ediliyor. Peki, Türkiye - İsveç maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?